12/07/2012

HAVSFISKEFÖRELÄSNING MED ROBERT WESTIN

 
Klockan 19.00 under onsdagen återöppnades dörrarna till butiken för de gäster som hade anmält sig till vår föreläsning om havsfisket i Norge. Robert Westin var här och färdigställde de sista förberedelserna innan kunderna kunde kliva in och ta plats framför projektorduken. Till vår stora glädje blev alla stolar fyllda och vi kunde snart dämpa belysningen och intresserat ta del av Roberts informativa och lärorika föredrag.
 

   Att Robert själv har fiskat extremt mycket i Norge finns det inga tvivel om. Han besitter en detaljkunskap som långt ifrån enbart går att läsa sig till och vi som var närvarande var otroligt glada över att han ville dela med sig av sina vetskaper till oss. Med glimten i ögat och med förmaningen om att inga frågor är för dumma, svarade han ingående på de handuppräckningar som dök upp under föreläsningens gång. Vi fick ta del av utrustningsinformation, fakta om månfaser, tidvatten, fiskebeteenden och mycket, mycket mer. Även några historier som både lockade till skratt och häpnad vävdes in emellanåt.
 


   Under kvällen bjöds det på kaffe, fika och även en hel del bra erbjudanden. Efter att föreläsningen var avslutad demonstrerade Robert nödvändig utrustning och samspråkade med nyfikna kunder.
 
 
Sammanfattningsvis en riktig lyckad kväll och jag hoppas att alla som var här kände likadant!

_____________________________________________________________

Här kommer lite ytterligare information för er som är nyfikna på att läsa mer, eller evenutellt boka en Norgeresa med havsfiske. Även länkarna som Robert använde under föreläsningen återfinns lite längre ner.

För att komma i kontakt med Robert:




Månfas:
http://www.tingan.com/index.asp?top=top&left=meny&right=space&main=w3
Se Havnivå:
(Ex sök Naurstad för fiskecampen Arctic Seasport i Saltströmmen)
http://www.sehavniva.no/
Vädret vid Arctic Seasport (Naurstad):
http://www.yr.no/sted/Norge/Nordland/Bod%C3%B8/Naurstad/