5/20/2012

OUR NATURE - KNIPHOLKAR

Knipholk för avhämtning
Vi ger bort ett tjugotal knipholkar för uppsättning runt våra vattendrag och sjöar där kniporna saknar ett bra och säkert boende. Som ett steg i detta och som en del i en vilt- & fiskevårdssatsning vi gör har vi startat en vilt- & fiskevårdsvårdsfond "Our Nature". Där vi nu, i ett första steg, delar ut ett tjugotal knipholkar för sätta upp runt de sjöar och kring de vattendrag där kniporna saknar ett bra och säkert boende.

Kravet är att de sätts upp nu i vår och att vi får ett foto att publicera som visar att knipholken är uppsatt, samt en platsangivelse (exempelvis ort, sjö eller vattendrag).


Max en per person, förening, klubb eller viltvårdsområde. Knipholkarna hämtas i butik.


Materialet är inköpt av Fritid &Vildmarksliv och byggandet är gjort av högstadieelver i Hortlax vilka erhållit ett bidrag till deras klassresa som tack för sin insats.

---------------------------------------------------------------------------------

Vill du bidra med något, som på ett eller annat sätt kan bidra till främjandet av vår natur? Alla bidrag och insatser kan vara av intresse. Ni är varmt välkomna att höra av er och vill ni veta mer hör av er till oss på telefon 0911-34203 eller mail: info@fritidvildmarksliv.se