6/01/2012

NYHET - JAKT FÖR LIVET, BJÖRN & LO


Jakt för livet handlar om löshundsjakt på björn och lo. Vi får följa med Robert, hans hundar och hans vänner på några av deras mest spännande jaktupplevelser. Vi jagar från Västernorrlands gröna skogar till de mäktiga tallhedarna i Norrbotten. I den här filmen får vi se spännande ståndskall på björn, fina arbeten på lodjur, kamratskap, samarbete mellan hund och jägare och glädjen efter en lyckad jakt.

Robert Salomonsson kommer från Lövnäs utanför Vilhelmina. Han är född och uppvuxen med jakt och fiske. Hans rovdjursintresse har alltid varit stort. En stor inspirationskälla är Herman Grönlund och hans berättelser. Därifrån kommer även titeln på filmen. Man skulle kunna säga att jakten och hundarna är Roberts liv!

Speltid: 76 min
BESTÄLL FILMEN HÄR:
JAKT FÖR LIVET, BJÖRN & LO


RAPALA CUP 2012

Upplev sommarlovet på stranden eller bryggan, i hamnen eller vid kanalen. Alla har ett fiskevatten i närheten, oavsett om du bor i storstan eller på landet. De första 400 som laddar upp sin fisk på fiskejournalen.se får ett Rapalabete. Den som fångar flest arter vinner! Vinsten är ett hett fiske tillsammans med en Rapala Pro Guide!Vinnaren får dessutom ta med två kompisar eller familjemedlemmar på turen. Första till tionde plats belönas med ett fiskeset från Rapala, en prenumeration på Fiskejournalen samt ett medlemskap i Unga sportfiskare.

Ut och fiska! Så fort du får en fisk, ta en bild på dig och fisken. Sedan går du in på fiskejournalen.se, fyller i din adress och laddar upp bilden. De första 400 som gör detta får ett bete. Här kan du se alla fiskar som hittills har registrerats.

LÄS MER OM TÄVLINGEN & VAR MED & TÄVLA HÄR: